Upír

Upír

Anotace: Krev je zvláštní tekutina, která z rukou nejde smýt. Však i tvor, jako já, z něčeho musí žít.

Řekl jsi, že když pohlédneš mi do očí, 
 svět se s tebou zatočí. 
Že tě vábí, k sobě táhnou...
Prosím zapomeň, do propasti tě jen stáhnou. 

Však je pozdě...

Nejsem princezna z pohádky, neláká mne bílý den. 
Čekám až slunce zapadne, až tvá víčka bude tížit sen. 

...pro tebe je až  příliš pozdě...

Kradu se nocí, k tobě stále blíž.
Ty zatím klidně dýcháš, zatím klidně spíš. 

... blížíš se konci cesty poutníku!

Hrdlo bílé k večeři zve, 
pod kůží se tepna pne. 
Ruce křečí v pěsti sevřené, 
tvé hrdlo tesáky navždy zjizvené....
Autor andel.smrti, 19.10.2011
Přečteno 606x
Tipy 15
Poslední tipující: Elissbeth, Naylit, E., Samanta, Anjesis, Charibeja, J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela fajn, jen ten rým sen-den.... grrr

17.11.2011 19:21:22 | SWEET13

já nevím, ale upíři..mě fascinují :))

19.10.2011 22:28:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí