Krysa vrah..není!

Krysa vrah..není!

Černá ulice do mlhy halící
Se snaží zakrýt hrůzu.
Děsivý pach krve se valící
Se nese stále vzhůru.
Na mrtvé tělo padl šedý plášť,
Plíží se to jak bezhlavý duch.
Krysy z kanálů přicházejí zvlášť,
On láká je ten nechutný puch.
Zákeřné tlamičky
Plné ostrých jehel,
Spousta drápků maličkých
Pracuje jak jeden.
Neuplyne hodina
A ulice je prázdná,
Tato krysí rodina
Je rychlá a rázná.
Bezvládné a mrtvé tělo
Odvlekly si do skrýší,
Je tu velmi neveselo,
Přežije ten, kdo si pospíší.
Po této krysí hostině
Uklidila voda,
Zachovala se hrdinně
A vrah může začít znova.
Autor Helvinka, 25.02.2006
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě to připomnělo sběratele kostí:-)

25.02.2006 20:05:00 | airelle

To mi připomnělo krisaře Vilarda, dobrý 80.

25.02.2006 16:55:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí