Za křídly draků

Za křídly draků

Anotace: Možná že v ní je víc, než se na první pohled dočetet, zkuste si ji nakreslit...

Zapadni slunce,
zmiz za mraky.
Ať černá tma tě zahalí,
do noci černé,
jak křídla draků,
co v obloze se schovali.

Dotkni se země,
však mění se v prach.
A obrůstá bodláky,
a pálí jak ty,
slunce, zmiz za mraky.

V ledové vodě a jejích kapkách,
jak stékají po tobě.
Shasínáš, zapadáš a mizíš.
Pohlédni na nebe, na letící draky,
už je nezastavíš.

Zapadni slunce,
za křídla draků.
Shasneš, ale budš dál.
Pohlédni na temnotu mraků,
tam, kde jsi kdysi stál.
Autor Aaliyan, 04.03.2006
Přečteno 764x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern, Delven
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká dračí mini fantasy. :)

28.02.2013 22:53:27 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí