Záhuba šera

Záhuba šera

Přes bažiny zla,
A trnité keře,
Šedavou vodou,
Skrz krvavé dveře,
Pobodán komáry,
Uštknutý zmijí,
Podrápán medvědy,
Časem jizvy zmizí,
Bolavé nohy,
Rozostřený zrak,
Přes osudnou cestu,
Čekaje na zázrak,
Přízemní mlha,
Nasáklý mech,
Vysává vodu,
Vyprahlý měch,
Trýznivá zima,
Odporný pach,
Blízké kroky,
Nahání strach,
Otřesy země,
Ponurá tma,
Jen sykot řeky,
Smrtelná hra,
Ozvěny štěrku,
A mýtický hlas,
Na zadech chladný dech,
Nezbývá čas,
Tváří v tvář hrůze,
Oči mírně vpřed,
Zmizela ochrana,
Nelze jít o krok zpět,
Prašná cesta,
A šero všude,
Co z mlhy vyjde?
Co potom bude?
Autor Muta cum liquida, 09.08.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí