Z večera

Z večera

Anotace: .a dnes již třetí ze starších..

Podej mi ruku,
budu hádat z Tvé dlaně.
Zdraví a štěstí
podívej na ně.
Tudy vede čára života
a tady
paži utnula mačeta.
Krev jak kaše hustá.
Stéká po šatech.
Barva k líci vhodná
černá,hnilobná.
Držím Tvé tělo chladnoucí.
Ňadra bílá se zdvihají.
Poslední nádech polibkem
na Tvé rty zadusím.
Klesá tělo smyslné
na dno jezera.
Jak loďka má,
mizí za šera.
Autor Fallen, 16.01.2005
Přečteno 1151x
Tipy 2
Poslední tipující: Innoncent, Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Celkem to ujde :o)

03.05.2008 19:32:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí