Kanibal

Kanibal

.Pojď ke mně dítě nevinné..
.tak sladce voníš..
.Nehty kůži drápu..
.Slzy bolestí roníš..
.Krev tvá, toť slast..
.Už se nemusíš bát..
.Chutnáš mi jak nejsilnější chlast..
.Když Tvé srdce pozřu..
.je mi hej..
.Tak pojd sem, neutíkej..
Autor Fallen, 20.01.2005
Přečteno 1412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí