Pomíjivá

Pomíjivá

Anotace: ..asi budou i stejné..ale...

Stiskla ruka paži dívce.
Bez milosti trhla.
Proud krve zalil trávník.
Nesměje se děvče více.

Kroutí, drásá
tělo mladé.
Tkáň pomalu odpadává.
Kosti zbudou.
Život v trapu.

Zase jedna z mnoha.
Poslední, krásná hlava
rudé rty a oči modré
má noha rozšlapavá.
Autor Fallen, 20.01.2005
Přečteno 1020x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí