Podsvětí

Podsvětí

Nechávám zlobu,
pohlcuje mou duši.
Sám ve tmě,
stín noci mi sluší.

Srdce přestalo být,
v žilách temnota.
Nejsladší místo,
hřbitova samota.

Muj domov,
mytologické podsvětí.
Společné uzemí,
s převozníkem se smrtí.

Hádes muj pát,
jsem jeho sluha.
Nejsladní odměna,
má zloba.

Působím bolest,
stále se mstím.
Jsem nějvětší strach,
podsvětí stín
Autor Yzyx, 02.02.2012
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí