chirurgická práce

chirurgická práce

najdu si tvrdý kámen
snad křemen
a trochu vody jen pár kapek
položím ostří v úhlu správném
vyženu z hlavy všechen zmatek
a pravidelným pohybem
s myšlenkou na mou kořist jen
brousím

jak ocel zbavuje se kazu
sním o lámáni vazu
a jisker všude zař
a žhavá čepel
ukaž tvář
buď ostrá posluž pánu svému
bodej

a tebe až zas potkám
ten úsměv co vždy nosíš směle
tvé srdce
v mé ruce
vyřízlé
nebude v tvém těle
Autor čiči, 06.09.2012
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Mango-Holka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí