Dáma v černém

Dáma v černém

Anotace: Spoluautorská báseň o jedné v černém...

Dáma v černém

Už kráčí, tiše
tiše cestou dál
mlha ji v sobě ukryla
když mrtvý vítr vál.
 
Člověkem není
je něčím víc
ona je všechno
a přitom nic.
 
Je paní magie
bohyní všeho
paní, která neodpouští
vládkyní ničeho.
 
Kam přijde- světlo mizí
obklopena temnotou
zničí lidské životy,
vodí je věčnou prázdnotou.
 
Ta dáma v černém
tě vždycky chytí
není jen ženou
ona je smrtí.
Autor NikaRoovy, 28.05.2013
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: E., malavydra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí