Luna

Luna

Za půlnočního snění

na obloze se luna skví.

Odkud se vzala nikdo neví

a v noci všechno mění.

 

Světlo ve tmě dává,

naději v ní posiluje

a noční můry pryč posílá.

Tajemství všech věků v sobě ukryje.

Autor aley, 01.06.2013
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí