Anna krví oděná

Anna krví oděná

V opuštěném domě se dívka prochází.

Dřív tady domov mívala,

však po smrti jí tam prokletí jen provází,

svou strašlivou smrt dřív připomínala.

 

Annou krví oděnou jí nazývají

a každý se strachem se od ní drží dál.

V úctě ji mají,

ale jen jeden ji v úctě nemíval.

 

Byl to ten,

kdo do krve ji oděl,

kdo její peníze chtěl jen,

kdo v lásce ji neměl

Autor aley, 20.06.2013
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, měli ji rádi a dík za komentář.

21.06.2013 17:04:01 | aley

Oni ji ostatní v lásce měli, nebo to blbě chápu?:)
Druhá sloka je nade všechny.

20.06.2013 19:43:31 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí