Otče !

Otče !

Anotace: Víra je občas v člověku zakořeněna silněji, než láska... (kategorií jsem si zde nejistý)

Připoután vestoje
za chorobné postoje
k životu samému
podstata problému
přečisté šílenství a studený dech
synu můj, synu můj duší si zdech !

Ani pán na kříži
ruce nad tebou kříží
drží si od těla
hnusného démona
jemuž do hlavy zaseto temné zrno zla
sloužíš satanu, synu můj, vlkodlak !

Otče můj, čistý jsem duchem
na Bibli přeci vzpomeň
jako Abrahám nezabiješ
se svým synem stále žiješ
nebuď zaslepen slepou vírou v satana
než příležitost na odpuštění bude ztracena.

Tělo je přežitek, prach
ať neovládne tě strach
otče na kolenou bych tě prosil
aby jsi víru na chvíli složil
podíval se na mě očima rodiče, tatínka
nezabiješ svého syna, potomka, dítka.

"Tato věc přede mnou syn můj není..."
za knězem pouze křik a pláč,
božský trest upálení,
zlo zde boj vyhrálo, s bohem je hráč.
Autor Wolf-man Darel, 19.01.2014
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí