Když

Když

Když mraky zakryjí oblohu,

když slunce s měsícem uzavřou dohodu.

Když sopky se ze sna budí,

když tornáda každou chvíli se rodí.

 

Když země se otřásá mohutně,

když zvířata stojí nehnutě.

Když tsunami z dálky už všichni vidí,

když už se nikdy nikdo nenarodí.

 

Když andělé strážní odletěli,

když všichni na nás už zapomněli.

Když útěk už není možný,

když oheň zůstává vlažný.

 

Když duchové zemřelých opouští hroby,

když přízraky ztrácí se do jiné doby.

Když konec se blíží,

když smrt se k nám plíží.

 

Když roční období zmizí,

když věštby se vzdají budoucích vizí.

Když z dálky zazvoní zvonec,

už vím jistě, že tohle je konec.

Autor angellka, 01.03.2014
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: lexus, vojta s, Gabriela Green, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi rým i myšlenka :) ale abych byl upřímný v některých verších obzvláště v předposlední sloce se trochu ztrácím :) ale celkově se mi opravdu líbí ;) (možná i trochu mrazí)

02.03.2014 20:14:17 | lokotaris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí