Přichází smrt

Přichází smrt

Praskání podlahy ztrouchnivělé
tak přichází smrt.
Přišla si pro moje vlasy zšedivělé,
hladově slintá jak chrt.
Ve svitu luny blyští se chladně
na dřevci kus ostré oceli
Tak provedlo stáří, co nezvládly hlavně.
V zapomnění jsme - hrdinové - zemřeli...
Autor Oxík, 24.05.2014
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: lukassnajdr, zdenka, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebude tak zle...děkuji za ni...z

24.05.2014 21:34:35 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí