Nesmrtelný

Nesmrtelný

Poslední bojovník,
co hrdě brání naší zem 
doufám,
že jednou dorazí taky sem.

Je to posel bohů,
který hlídá naše kroky 
člověk,
mnoha tváří co žije celé roky.

Nesmrtelný dokud na těle má hlavu,
udělá svou práci 
a s tichostí mizí v davu.

Neuvidíš ho ani když budeš se moc snažit,
pokud máš v sobě zlo 
tak v pekle se budeš smažit.

Chtěli by setnout mu hlavu
dostat moc a zkušenosti,
v armádě nesmrtelných,
všechny protivníky zabíjel bez milosti.

Nemůže se zamilovat,
oženit a mít děti,
to je cena za to,
že za nás vynáší smetí.

Nemá pistole,
meč je jeho zbraní,
nikdy to nevzdá 
nemá slitování.

Autor WIRUS, 31.07.2014
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí