Imhotep

Imhotep

 

Město mrtvých Hamunaptra ... jen dobrodruh po něm pátrá

 

Jednou za pět tisíc let

povstane velký Imhotep

faraónův kněží

utečeš mu stěží.

 

Nezraní ho žádná zbraň

před jeho hněvem ty se chraň !

V Knize mrtvých nesmíš číst

nesmíš přečíst ani list !

 

Kdo varování nedbá

toho stihne kletba

ten si to pak vypije

zahubí ho mumie !

Autor Julien, 18.08.2014
Přečteno 747x
Tipy 9
Poslední tipující: Oxík, Gabriela Green, James Libustka, Jacob P. Verlaine, Jan Urban, Akrij8, AndreaM
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No a že je to kněží,
zahubit ho stěží?
půjde to líp
když použiješ BIOLIT!!

30.08.2014 23:34:13 | Jacob P. Verlaine

opravdu.. jako z dětské čítanky..

18.08.2014 22:58:13 | Majrenka

dobrý jako říkanka pro předškolní děti

18.08.2014 21:35:12 | Gwendoline

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí