Zombie

Zombie

Měsíc je v úplňku,
a tma všude kolem,
cítím to nebezpečí,
čekající za každým rohem.

Bezpečno v ulicích rozhodně není,
to protože cizí tajemné síly,
obyčejné lidi na zombie mění.

Kdo tohle zastaví?
Nemám potuchu,
cítím to i já,
marně lapám po vzduchu.

Za malou chvíli,
i ze mě nemrtvý se stane,
mé tělo je tomuto procesu,
už plně odevzdané.

Autor WIRUS, 22.08.2014
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí