Jednoho dne ve sklepě

Jednoho dne ve sklepě

Anotace: Maličko ostřejší a velmi krátká básen.

Seděla v koutě, svázána, zbita..
Slova útěchy si potichu špitá.
Když ho zas viděla, už v plné síle,
chtěla hned utíkat..míle a míle.
Roubík do držky a bičem přes prdel,
láká ho chuť krve z podřezaných hrdel.
Pár kroků a jeden pohyb rychlý,
vzdechy té čubky už konečně ztichly.
Autor Rowy, 04.10.2014
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí