Každou noc

Každou noc

Budím se ze sna a něco tu voní,

chvíli jen pláču, pak nevnímám strach;
skrze mé útroby prorůstá trní;
to není vůně, jen mrtvý pach

 

Nade mnou tváře šklebí se cizí

a z očí jim smutkem tryská krev;

chvíli jsou tu, po chvíli mizí,

chvíli je ticho, pak děsí mě řev

 

Co se děje? Kde já to jsem?

Ztracen mezi vlkem a psem...

Autor Oxík, 25.02.2015
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Křemen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí