Hřbitovy

Hřbitovy

Bojím se hřbitovů
A jejich síní,
bojím se hřbitovů
s kříži kamennými
Jemně nahořklou chutí
brečet Tě nutí
náhrobky dech strachu,
s dynamitem rozhřešení
Všichni sme šílení!
MRTVÍ !!
Autor Chránič Zubů, 08.03.2005
Přečteno 832x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí