To já ne!

To já ne!

To, co teď čtete, nepíšu já,

vy říkáte, že ano,

ale ďábel ve mně to dělá!

Stále víc na mě naléhá,

moje já je zavřeno!

 

Pokud člověk pohlédne ďáblu do očí

vše se přemění v beznaděj

už to není svět, co se kol tě točí

je to věčná tma, kterou ty pohrdej!

 

Už nechci, si říká každý,

kdo má v těle ďábla

své tělo po kouskách vraždí,

ale vražda posiluje ďábla!

 

Smířit se s tím a žít ve tmě

musí dokázat člověk pevně

„Teď trp a teď chcípni!“

Řekl ti ďábelllllllll…..

 

 

……..Occidere non potes, et non quievit!

 

 

 


Toto jméno mám od něj

a tímhle jménem se zveřejňuje,

za tohle může ďábel

v mém těle se přeměňuje.

 

Donatien- Anke Filie

 

 

(Nelze to ovládnout a nelze se zabít!)

Autor Donatien A. Filie, 01.02.2016
Přečteno 715x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) nad tímhle nemohu mít nadhled, jen husí kůži:)

01.02.2016 16:44:26 | Ragnell

I za to jsem ráda :)

01.02.2016 17:05:43 | Donatien A. Filie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí