Fungofobie

Fungofobie

Anotace: Rychlé kroky listí víří Dech se zdráhá vydat hlásky Tep snad limitě se blíží Trní trhá šaty z krásky

Rychlé kroky listí víří
Dech se zdráhá vydat hlásky
Tep snad limitě se blíží
Trní trhá šaty z krásky

Stíny z doupat chlípně vzhlíží
Jiskry v očích domnělých jim planou
Zprvu zdola, mezi kořeny se plíží
Však bezvýznamnost jejich byla dokonale hranou

Pařez kořeny pne chtivě
Od suků odtéká mu míza
Krok sun krok a tělo padá k zemi sivě
Pod sukní šátrá potem zněklidněná hlíza

Vědomí přes tu hrůzu na ostrosti ztratí
Oblohu klobouk za kloboukem kryjí
Pach hlíny, podivná vlhkost naplňuje plíce
Sladké sny přichází
Co přijmou, nenavrátí

Autor Shikari, 03.02.2016
Přečteno 543x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, boneslash, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí