Každý tam musí

Každý tam musí

Do pytle narvu rád

všech lidí ostatky.

Není zde kamarád,

miluju odpadky.

 

S láskou však broukám si,

když tělo ukládám do hrobu.

S dojemným hlasem zařvu si,

krev nevyvolá žádnou pohromu.

 

Taky si rád doma povařím,

člověčí mozky a plíčka.

Ve sklenici si zas zavařím

játra a k tomu víčka.

 

A když už nikdo nezbude,

začnu se svými palci u nohou.

Zahraju ruletu se svým osudem,

za to vše mé temné myšlenky přeci nemohou.

 

 

 

 

Autor boneslash, 24.02.2016
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Kikulinka, Maggot7
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noční můra tahle představa, brrrrrrr:d

24.02.2016 18:22:09 | tvořilka

Fantazie !! Představa není doporučena :)

24.02.2016 18:22:50 | boneslash

hahahaáááá:-))) :d

24.02.2016 18:51:11 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí