Hladina noci

Hladina noci

...

Temná je noční hladina 
v noci ...
naděje usíná  
démoni vychází ze svých rohů
hledají duší mou
kam schovat já se mohu  

V dáli děsivé houkání 
v žilách strach divoce uhání
temnota, ta mě děsí
schovány v ní jsou zlé věci  

Autor pastelka53, 27.02.2016
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, randalll
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí