Super mejdan

Super mejdan

Popadnu můj nový krumpáč,

dám si záležet.

Bude to super párty, grupáč.

Maso nechám odležet.

 

Budu máchat nářadím

jako nějaký osel

Hlavu už nikomu nevrátím,

jsem totiž smrti posel.

 

Bude to fakt hardcore,

začne mě bolet u mýho břicha

Poslouchám teď horrorcore,

a sousedka je konečně zticha.

 

Mejdan je už v pulce

konečně

lidem zbyly jenom ruce,

zbytečně.

 

Ted už není vůbec zábava,

Když nikoho neslyším

Skončila zde i dětská výprava

leda ďábla vyslyším.

 

Ten však nic neříká

jsem totiž moc měkkej.

Se mnou si to vyříká

"Tak jim ty ruce sekej!"

 

Tohle se už nenaučím

já neumím sekat ruce,

abych se řezníkem vyučil,

musel bych jich nasekat tucet.

 

Autor boneslash, 05.03.2016
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí