Noční procházka

Noční procházka

Anotace: Báseň vytvořena spolu s další autorkou půl na půl :)

Zřím, kterak děti k dlažbě ulic připečené

slaví noční zoufalství a připíjí si u pečeně;

ve vroucím magmatu se s křikem topí zorničky;

Ach. Klapot řas a ohňů třas, je jim horko pod víčky

a v křečích se v koutě krčí zrůdných plodů rodičky;

z temných dolů šplhá vřískost, láskyplně, natěšeně

a zrak upírá k nenávisti, svojí ženě;

NEnechávej přežít. Smrt rovnicí je konečnou, nulou. Netečnou.

Než s vášní horečnou přetnou čepelí sečnou tvou lásku bezpečnou...

Autor Oxík, 26.03.2016
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí