Panoptikum

Panoptikum

Straší mě panoptikum bývalých žen
Kdysi vše řešíval kvalitní arzen
Nikdo již nehlesne nad krásným vztahem
Kdo by chtěl přeci jen žít život s vrahem..?!

I když to nevědí, šílenství tuší
Těžko se ukrývá hluboko v duši
Marné je plakat, snažit se utýct
Smrt nás vždy dožene a ještě nám sluší
Autor V.B, 14.02.2017
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí