Bezbožná sobota

Bezbožná sobota

Znetvořit koně a osedlat ptáky,
mačkám tlačítka, programuju roboty,
jaderné výbuchy, tahám za páky,
všechny dny přetavím v bezbožné soboty.

Vypustit rybníky, nechat leknout ryby,
kontaminovat nádrže s pitnou vodou,
nedopustit se už teď žádné chyby,
v teple svého příbytku, ve skle žito se sodou.

Vypálit lesy - ať země je černá,
zvířata běžící, svítící pochodně,
zkáza je má milá - jediná věrná,
k soumraku se schyluje, cítím se ctihodně.

Vyplenit sirotčince i bláznů plné klece,
rozbourat věznice - nejhorší z dómů hrůzy,
pro všechny zdarma otevřít nevěstince,
umělci nechť netvoří - jen przní své múzy.

Rozvodnit moře a rozbouřit sopky,
láva se valí, vše živé požírá,
lidé se mění ve vlastní náhrobky,
spálené maso, kosti a síra.
Autor Seegr, 06.01.2018
Přečteno 548x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí