Vzpomínky otce

Vzpomínky otce

Anotace: Jsem začínajícím amatérským autorem pochmurných básní. Báseň vypovídá o smrti a uvědomění.

Vzpomínky otce

Syna jsem ztratil
Chování jeho zatratil
Koukajíc na něj z nebe
Myšlenkami uzavírajíc do sebe
Chybíš mi synu
Pohřbívajíc mě pod hlínu

Zem studená to jest
Uvolňuji tvou zatnutou pěst
Mysli na mě v dobrém smyslu
Žádném nekalém úmyslu
Myšlenky tvé vidím
City tvé já cítím

Nyní již chápu tvá slova
Stala se ze mě bystrá sova
Hledíc daleko do dáli
Nikdy jsme se ti nesmáli
Avšak chybí mi tvůj smích
Čistý jako bílý sníh

Brzo setkáme se spolu
Pak už nebudeš muset dřít v dolu
Autor Balis, 15.01.2018
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí