FAUST A LÁSKA

FAUST A LÁSKA

Úplňkem prosvítá dnešní noc.
Tvůj obraz za mými víčky.
Ďábla prosím o pomoc,
v záři kapající svíčky.

Vezmi si mou duši pekelníku,
svou krví pečeť smlouvy opatřím.
Jen pro tu dívku, ohně náčelníku,
rád své tělo v Tvém kotli uvařím.

Vezmi si mne rychle, Pane, ať to nebolí,
vládce temnot, smrti v podzemí.
Nic než Ty mne nikdy neskolí.
Ani láska.
Dej mi ruku svou, Tvé zázemí.
Autor Ztepilý, 30.10.2018
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí