Vlásky Rusalek

Vlásky Rusalek

Anotace: Báseň o bytostech u vody :)

Sbírka: Verše

Klenutá vrba, jejíž větve
Jsou jak vlásky Rusalek
Zrovna vás tu devět je,
a všechny taháte dívky za kabátek

V těch vlasech,voda stoletá
sotva si je ráno rozpustí
na povel ať něčí trumpeta,
Naráz velký povyk spustí

Snad se toho hluku
u vody zaleknou všechny Rusalky
podej mi teď svojí ruku
a budem řinčet pěkně z dálky
Autor Petr27, 29.10.2019
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Pétík, Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsáno.

12.11.2019 11:33:07 | Pétík

díky moc :)

12.11.2019 12:31:35 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí