Nikdo

Nikdo

Nikdo pluje sám nocí,
za každý den, hodinu, minutu a vteřinu jedno.
Podivný labirint očí...

Nikdo, prázdná schránka na podlaze ležící.
Vesmírná loď v doprovodu hudby přistála.
"Pojď jedeme domů."
Místo, kde jsou miliony ničích klonů.
Nádherně děsivá představa.

Nikdo prochází ulicí,
bez radosti, bez starosti, bez utrpení a bez tváří.
Nikdo se nebojí smrti, prázdna, ni samoty.
Nikdo není hezký ani šeredný, tlustý, hubený, vysoký, či krátký.
Nikdo jen je, avšak s časem s ztrácí.
Autor J.P.Jacques, 01.10.2021
Přečteno 488x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti ať se Ti lepší daří.

01.10.2021 17:48:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí