Valentynska vampyre asi baseň

Valentynska vampyre asi baseň

...když lížu Ťe ve Tvoje dny
Valentyn,já krev pod knírem
asi jsem splnil tvétoužebné sny
ale já se cítím upírem...
Autor Varg666, 14.02.2022
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cha.....na komentář nemám sílu...

16.02.2022 13:12:07 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí