Světluška

Světluška

Rozběsni se křidélky
pod lampičkou.
Rozjasní se
nad tvým stínem.

Nechtěla jsem ti
rozbít sen.
Zatoulané světlo
mých očí.

Nikdy nepomiluješ...

Jen opraš ze mně chlad
a pohlazení pohledem.

Peklem
srdce Ti žhne
až k peru
ale motýla nespálíš.

Přistát
na prstě
a prachem v tuši
rozpiju se na tvé dlani

Žár střídá smířenost
sametová tma.

Ztrácíš se v noci
zavíráš oči
a spíš

Přistanu Ti na víčku
Klid.
Rozplynu se příštím snem
Autor JSH, 20.05.2022
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Emily Říhová, Iva Husárková, Sonador, Fialový metal, šerý, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí