Poslední minuty

Poslední minuty

Kokain to je jenom silná káva.
je o trochu lepší než tráva.
každý den si jí dávám doma.
Vidím překrásného slona.

Sousedovi vadí voňavý dým.
Co provést s ním ?
Schody je to poslední co vidí.
Polocie se po pachateli pídí.

Posílím se perníčkem.
Loučím se mým posledním psaníčkem.
Vezmu kvér a jdu na ty poldy.
Dnes před barákem budou mordy.

Střela letí, proráží hlavu.
Už nikdy neuvidí svojí mámu.
Jeden fízl umírá a druhý sténá.
Oči svědků jsou vykulená.

Pozor po domácku vyrobená bomba letí.
Z popelnic bude létat smetí.
Přebíjím svojí zbraň.
Za souseda je to krvavá daň.

Policejní velitel příkazy dává.
Na všechny nesmyslně mává.
Do poldů se tak hezky sřílí.
Bez problémů se na ně míří.
Střely lítají sem a tam.
Jde slyšet jenom pam pam pam.

Kulka letí a terfuje se do mě.
Měl jsem raději zůstat v tom domě.
Jde si pro mě srmt.
Proč jsem do toho dědka strk ?
Aha, vadila mu vůně trávy.
Byl nevrylí, protože jeho stará měla krámy.

Budu raději poslouchat svojí mámu.
Nesáhnu už na tu trávu.
Nadosmrti budu čistý kluk.
Nikdy nebudu dělat večer hluk.
Autor Lekáček, 11.12.2022
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Droga je problém, že člověk ztrácí ovládací schopnosti.vystihl jsi, že pod vlivem mozek funguje jinak.

11.12.2022 22:39:06 | mkinka

Ano to je naprostá pravda. Naštěstí se těmto věcem vyhýbám. tahle básnička vznikla po komunikaci s kamarádkou, kde jsme řešili , že je jednoduché sehnat nějakou drogu.

12.12.2022 21:56:54 | Lekáček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí