Muž noci

Muž noci

 

Mezi nocí a tmou

měsíční svit bílý

pod kůži vrytou

temnou láskou

muž ten stinný.

 

Lidé prošli tiše

já nic necítila

nebyli ale výše

spalující touhu

*Ti slíbila*

Noční hru

tím započala.

 

Přicházíš mě probudit

dotekem života vzít.

Ze snu propustit.

Vychází zlatý svit

 

V pokoji svítí světlo

na moje nahé tělo

noční prach kolem létá

když tiše mě svléká

nejkrásnější je to

sametové rty laská

v žáru nového dne

můžu Ti říct ne?

 

Autor Penemue, 22.07.2023
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Jarunka, Amarylka, Catastrophé, Psavec, Koala, mkinka, Fialový metal, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neříkej nic...

Ale, to nemyslím na báseň. Dílko pěkné.

22.07.2023 13:36:02 | Koala

děkuji*

22.07.2023 20:05:52 | Penemue

Lze na otázku odpovědět ;-)
Pssssssssst.
Přeji krásný den.

22.07.2023 12:44:23 | Fialový metal

pěkný den :)

22.07.2023 20:05:41 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí