Má milá temnota

Má milá temnota

Anotace: každý má svou temnou stránku a ta moje se nejčastěji vynoří při psaní básní nebo příběhů..:-)

Stín je mým průvodcem
a slunce mým vrahem
štěstí utrpení původcem
a smůla věčným prahem.

Nikdy je neztratím
a propast neopustím
k světlu se nevrátím
a radost neokusím.

Jsem to já, jsem to já
princezna padlých snů
jsem to já, jsem to já
princezna temných příběhů.

Půjdu svou stezkou
i když je temnější než smrt
budoucnost mrzkou
budu stíhat jako chrt.

Neztratím se a nerozplynu
v bílém světě nadějí
patřím navždy jenom stínu
a tam naděje neznají.

Jsem to já, jsem to já
otrok nočních můr
jsem to já, jsem to já
a svět je můj hrací dvůr.
Autor Meiv, 13.04.2007
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to pěkný, jako ostatně všechny tvé hororové ;)

04.08.2008 17:54:00 | niamey

You´re the darkness.

08.05.2007 10:01:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí