Laně jdou

Laně jdou

Anotace: část z jedný písničky ale moc pěkná :)

Jde mlázím laň,
už svírám dlaň,
a brousím spáry.
Les náhle ztich,
a z nozder mých,
jdou bílé páry.
Jen sojčí křik,
jak vykřičník,
se láme v houští.
Mám vlčí dech,
a krev na rtech,
mou touhu spouští .
Laně jdou ztemnělou pasekou,
putujou černým hájem,
Laně jdou
a vlci nad řekou,
slibujou cestu rájem.
Jde mlázím laň,
a zlé se staň,
dle síly práva.
Je noc a v ní,
vlk ohavný,
se pánem stává.
Jen sojčí křik,
jak vykřičník,
se láme v houští.
Mám vlčí dech,
a krev na rtech,
mou touhu spouští.
Autor GhoticGirl, 03.05.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje oblíbená od Dogy:o)

11.05.2007 18:45:00 | Severka

Je to vážně moc pěkný. Už si tu písničku broukám. Potěšila

03.05.2007 22:16:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí