Vlčí steska

Vlčí steska

Vlčí steska

Utíkej nic jiného ti nezbývá
Zabije tě mocná příroda

Utíkej neohlížej se zpět
Nenávidí tě tenhle svět

Utíkej les nech za sebou
Tvé kroky tě k smrti dovedou

Utíkej chladnou nocí
Bílé zuby vlci nosí

Nestrachuj se není proč
Zabíjí všechny pro radost

Roztrhají tvoje tělo
Aby se jim ulehčilo

Pak zavyjí v rudý úsvit
Hodně lidí musí pomstít
Autor Hexagon, 11.05.2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí