Čekání v rakvi

Čekání v rakvi

Čekám až přijde den,
kdy se ozve hlas,
říkajíc, už je čas.
Čekám hluboko pod zemí
hluboko v rakvi zetlé
kosti mám léty zkřechklé.
Býval jsem muž,
voják, co vyslán
do boje byl...
abych nepříteli zlámal vaz,
zastřelil jej, podřízl ho,
bezcitně zabil....
Kdo jste teď?
"Jsem Navrátilec, který
čeká až jej někdo vykope
a naverbuje do války".
Do jaké války?
"Do války....Dost řečí, slyšíte to??
Někdo klepe na víko mé rakve".
Konec čekání.
Autor Tomáš Přidal, 16.05.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!:o)

22.05.2007 15:47:00 | kakaoo

Výborná myšlenka - kde jsou hrdinové a vrazi včerejška? Jsou v každém z nás.

17.05.2007 12:49:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí