Nadpozemská pitka

Nadpozemská pitka

Anotace: Doufám, že aspoň trošku pobaví

Nadpozemská pitka

Ďábel s Bohem u stolu
Popíjeli Kofolu
Trochu piva vína snad
Utopenec zahnal hlad

Pikolíku nos to sem
Propijem tu celý den
Propijeme celou noc
Křičí Ďábel na pomoc

Člověk znalý alkoholu
Připojil se k dialogu
Uzavřu já sázku páni
Víc vydržím-li mám tři přání

A když ne schlamstne tě peklo
Je tam výheň je tam teplo

Než se oba nadáli
Panáci už lítali
Další krasnej skvělej hlod
Oba pijí body shot

Výhra zatím není ničí
Pane Bože Ďábel křičí
Do pekel křičí Bůh
Cigaretky halí vzduch

A ráno už na zemi
Leží oba zřízení
Řekni přání člověče
Než záchytka nás odvleče

Nechci přání více
Než játra ledviny a nové plíce
Autor Hexagon, 23.05.2007
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí