Alternativy

Alternativy

Anotace: Čteme čtete čtou...

Sere sere sere pes
sere sere sere dnes
sere sere sere zítra
vysere si hovna z nitra

Sere sere sere kočka
až jí z hlavy lezou očka
sere sere sere zas
pověšená za ocas

Sere sere sere slon
pozvednutej za ohon
sere sere sral i včera
od rána až do večera

Sere sere sere tchoř
za ním stojí bujný oř
tchoř zved ocas, není zbytí
oř je v proudu hovnobití

Sere sere sere kůň
už je za ním z bobků tůň
sere sere sere dnes
ještě víc než srací pes

Sere sere sere ovce
bobky tvoří velký kopce
sere sere stále víc
smrdí to až na měsíc
Autor Ptakopysk, 31.05.2007
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: PMF, Pajik.cz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele fakt že dobrý. Mi to super zvedlo náladu, jen tak dál =)

23.09.2007 12:47:00 | Loreen

Teda, Ptakopysku, fakt dobrý! Jak ty to děláš, nechápu.:o)))

31.05.2007 16:29:00 | Sokolička

Málokdo dneska tvoří pro srandu... =D
Hlavně se na to nevyser... ;)

31.05.2007 13:49:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí