Exhibicionista

Exhibicionista

Anotace: baf!!!

Plášť po kolena dlouhý
nahé tělo dokonale skrývá.
V křoví vždy připraven
podivný chlápek bývá.

Perfektně maskován
do chvíle poslední.
Dívku neznámou vyleká
při procházce polední.

Ze stínu vyskočí
na oběť svou se vrhne.
Kabát zprudka rozevře
pozornost na sebe strhne.

Že skvěle ,,vybaven"
taková je jeho víra.
Na překvapení sází,
každá ohromeně zírá.

Představení provází
kroucením a hekáním.
Končetiny totiž ztuhlé má
nekonečně dlouhým čekáním.

Odměnou za divadlo
křik překvapených žen.
Čím víc jich vystraší
tím víc je spokojen.

Občas se něco nezdaří
nemá prostě svůj den.
Špatně objekt odhadne
do koulí je kopnut jen...
Autor Modrý Adept, 25.04.2005
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí