Zelená myšlenka

Zelená myšlenka

Anotace: jen tak do pohody

Spadla mi do klína
zelená rostlina

je to snad bylina?

působit začíná!

zdá se být pohoda
není to náhoda

očka jsou zarděna
tvář se zdá zkalena

hlava má zhulená
zvesela zvolává

je to jen zábava
běžně se to stává

asi to je tráva!?

(-:
Autor fisico, 25.04.2005
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí