Vyznání od CHLAPA

Vyznání od CHLAPA

Anotace: ...A jak to vypadá, když se umí číst myšlenky

Má Lídie, mé srdce bije jen pro tebe!
Pojď, lásko, půjdem spolu do nebe!
Všechno, co chceš, ti dám.
(A něco mezi ty tvé čtyřky hádám.)
Čelist mi z tvé krásy padá
(Jsi jediná, kdo mi dnes snad dá.)
Myslím na tebe celou noc, celý den.
(A chtěl bych být celý v tobě jen.)
Miluji tě, cožpak to nevidíš?
(No, pojď, pojď. Ještě blíž...)
Děláš ze mě zamilovanou loutku.
(Zalezem si do nějakého tmavého koutku?)
Srdce už mi žalostní přestává bít.
(Chci už konečně v tobě být.)
Tak, princezno, co co co?
CO?! Až zítra ráno?
To je pozdě, ty jedna nafoukaná hloupá náno!!!

Óóó, miláčku Samanto!!!
(Myslim jenom na tamto!)
Autor Miiemu, 28.06.2007
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: Sarazin Faestred
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfiš!!!

14.01.2008 18:38:00 | Sarazin Faestred

tak nějak to chodí no

15.07.2007 15:14:00 | Ch.B.

Paráda :-) Pěkná básnička, fakt sem se zasmál :-)

29.06.2007 16:07:00 | Hops

Tak to je vtipné:-)) sice na toto téma byla napsána také spousta básní, ale tahle mě rozsesmála, chvílema mi třeba něco nesedí, ale celkově to dělá dobrý dojem, dávám 80:-)

28.06.2007 12:49:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí