Vesničanky

Vesničanky

Anotace: "Ona je moc krásná..." "Hm...Ani ne, je to taková vesničanka..." "COŽE???" Hlavně prosím nebrat vážně - výplod dočasné nadvlády mého šílenějšího já :-)

Potkal jsem holku z Prahy, byla fakt hustá,
měla tři náušnice a lesklý ústa.

Potkal jsem holku z Plzně, byla fakt krutá
- zeshora, zezdola přistřihnutá.

Cukrových holčiček jsou kolem mraky,
znají jen rtěnky, lesky, bezbarvý laky.
A k tomu všechny jsou z jednoho těsta,
už se mi nelíbí děvčata z města...

Pánové, prosím vás, obraťte stránky,
myslete na naše vesničanky
- krásné a žádoucí jak lesklé mince -
z Hluboček, z Grygova, z Velkého Týnce.

Nenosí minisukně a boty na podpatku
a nejspíš nečkají, že omdlíš z jejich zadků,
nebývaj nafintěné, chutná jim zabíjačka,
neřeknou lopatě ne, práce je pro ně hračka.

Pánové, nezlobte se - záleží na rodině,
však nevěstu k sobě hledám zásadně na dědině ;-)
Autor Niktor, 08.07.2007
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí