Prohlášení

Prohlášení

Anotace: které se moc nerýmuje

Vím, že tento server je určen pro autorskou tvorbu. Ale při vysokých teplotách, které nyní panují došlo v mé mysli k jistým pochodům, které vyústily v rozhodnutí vydat zde na těchto stránkách dílko cizí (neautorské?), z doby mé školní docházky, kdy ještě někteří básníci a básně byli povinné a tak si z nich žactvo dělalo srandu. Přesto nemohu upřít autorovi (autorům) jisté kvality. Je na vás posoudit je. Jestli tedy budete tato dílka hodnotit, nehodnotíte mne, ale cca 25 let staré parodie na seriózní básnická díla...
Autor Enšpígl, 20.07.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima. Už se těším.

20.07.2007 21:56:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí