Nanynka

Nanynka

Anotace: Antonín Sova

Kdo vám pošlapal košík, kdo?
Kdo v posledním stisku léta
v stříbrném soumraku za lehké závoje
mlh skryl slzu loučení
a nechal se hladit láskyplnými prsty
břízek?

Jen José, stojící za sosnou,
tak zářící v západu slunce
spojení rukou a srdcí ...
Kdo vám nenechal nevděčný
skrýti si tvář v chladivce zelí !
Proč nutíte rty polibky vlahé
šeptati zmlkle v přemýšlení ?
Kdo vám pošlapal košíček ?
Autor Enšpígl, 21.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí