Pět čtyřverší ze života

Pět čtyřverší ze života

Anotace: aneb songy malých lidí...

SONG PŘÍSTAVNÍHO DĚLNÍKA
Dva a dva jsou tři.
Tři a tři je pět.
No a to už je
celý svět.

ZPĚV REVOLUCIONÁŘŮV
Jdeme dál,
vstříc světlým zítřkům dál!
Dál a dál, nehledě
na propast.

PEDAGOGŮV SONG
Nebýt aspektu
zločin a trest,
proti malým prevítům
sevřel bych ruku v pěst.

SONG EKONOMA
Čísla a čísla
Čísla a čísla
Chyba! Jak to že je tu chyba?!
Čísla a zas čísla...

ZPĚV NARKOMANŮV
Jehlu sem a hned!
Jakto že tu není!
Chci rychle zpět
do temného snění!
Autor Hynas, 04.05.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí